Klanten van
Kapsalon Haer van den Adel

Dag na dag, week na week mogen wij een grote groep trouwe klanten met onze inzet blij maken. Dat geeft veel voldoening en zorgt voor fijn werkplezier. En weet je wat we zeker ook heel graag willen? Jij als nieuwe klant verwelkomen en ervoor zorgen dat ook jij je bij ons prettig voelt. En dat ook jij vervolgens de deur uitgaat met een kapsel waarmee je zeer tevreden bent.

 

woman
Dames

Samen zoeken we naar het kapsel dat het beste bij jou past. Kort of lang. Licht of donker. Gestijld of gekruld. Traditioneel of volgens de laatste trends. Bij Haer van den Adel krijg je niet alleen een goed advies, we beheersen het kappersvak en zorgen er graag voor dat je nooit meer een ‘bad hair day’ hebt. Geen bron van ergernis en frustratie, maar een boost in zelfvertrouwen. Elke dag weer.

man
Heren

Jij zoekt een mooi en passend kapsel dat makkelijk in model gaat en blijft. Ons kappersteam helpt jou hier met alle plezier en deskundigheid bij. Bij Haer van den Adel weten wij precies welk kapsel het past bij jouw gezichtsvorm. In combinatie met de laatste trends zorgen wij er vervolgens voor dat jij met de perfecte coupe de deur uitgaat. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak eens een afspraak.

boy
Kinderen

Het knippen van kinderen is een vak apart. Als kapster moet je niet alleen vakkundig zijn in knippen, maar ook leuk om kunnen gaan met jullie kleine man of meid. Een knipbeurt is namelijk vaak niet hun favoriete bezigheid. Wij scheppen er veel plezier in om de kleintjes op hun gemak te stellen en ervoor te zorgen dat ze een bezoek aan de kapper niet als een ware straf ervaren. Dus kom maar op met kleine mannen en meiden, we gaan er iets moois van maken!

krul2
Volg Ons!

facebook    instagram-logo